Andelsboliger

Vi hjælper både nuværende og kommende andelshavere

Hos Skovgaard Alsig Advokater har vi et indgående kendskab til alt, hvad der vedrører andelsboliger. Vi bistår derfor gerne dig, der er kommende eller nuværende andelshaver.

Er der kommet en tvist mellem dig og din andelsboligforening? Eller måske i forbindelse med overdragelse af andele? Eller er der blot noget, du er i tvivl om?

Uanset om du er køber eller sælger hjælper vi dig gerne hos Skovgaard Alsig Advokater.

Vi bistår med at løse alle tvister vedrørende din andelsbolig herunder ved voldgiftssager, foged- og retssager. Vi bistår endvidere med bl.a. gennemgang af materiale i forbindelse af køb af en andelsbolig.

Foruden at bistå andelshavere, fungerer vi hos også som ejendomsadministration for andelsboligforeninger, ligesom vi også yder løbende bistand for foreninger.

Vi kan af habilitetsmæssige årsager naturligvis ikke repræsentere både køber og sælger eller andelsboligforeningen og en andelshaver i foreningen i samme sag.

Kontakt os

Skal vi bistå dig som andelshaver? Så ring til os på telefon: 33 13 11 30 eller udfyld vores kontaktformular. Så hjælper vi dig med dine forhold i andelsboligforeningen.