Fast ejendom

Vi yder bistand i forbindelse med handel af fast ejendom


Hos Skovgaard Alsig har vi indgående kendskab til alt, hvad der vedrører handel med fast ejendom. Vi bistår alle. Det gælder både, hvis du ønsker at købe eller sælge en lejlighed eller et hus. Eller hvis du ønsker at købe eller sælge en udlejningsejendom.

Ønsker du at købe en andelsbolig, hjælper vi naturligvis også hermed. Ligesom vi også kan være behjælpelige i forbindelse med lejeret.

Vores bistand omfatter

Vores bistand i forbindelse med handel af fast ejendom er en berigtigelse fra A-Z. Det involverer en gennemgang af købsaftale, undersøgelse af alle forhold, tinglysning m.v. samt rådgivning af dig som køber.

Ønsker du at sælge bistår vi gerne med valg af ejendomsmægler og gennemgang af formidlingsaftale.

Vi bistår også med at løse eventuelle tvister, der måtte opstå.

Udlejningsejendomme

Ved udlejningsejendomme bistår vi gerne med gennemgang af materialet, herunder købsaftalen.

Når udlejningsejendomme handles, er der mange forhold, man skal være opmærksom på. Det er bl.a. vigtigt med en grundig due diligence. Det gælder også økonomien i ejendommen, herunder finansiering, sikkerhed, skatte- og afgiftsforhold samt miljøforhold og lejeforholdene.

Vi bistår også gerne dig som ønsker at sælge en udlejningsejendom, herunder i forbindelse med en eventuel tilbudspligt til lejerne. Derudover bistår vi med at løse alle tvister ved fast ejendom, herunder ved voldgiftssager og retssager.

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig i forbindelse med køb eller salg af fast ejendom? Så ring til os på 33 13 11 30 eller udfyld vores kontaktformular.